All About Visual Communication. Descopera cele mai tari idei de comunicare vizuala pentru brandul tau!

Sub umbrela “All about visual communication”, un concept unic in Romania, intre 9 si 12 octombrie iti punem la dispozitie 3 expozitii, 4 evenimente atragatoare si 550 de branduri locale si internationale – toate in acelasi timp si in acelasi loc:

PRINT&SIGN. Cea de-a 15-a editie a celui mai important targ de tipar si semnalistica din Europa de Sud-Est urmeaza trendul global si aduce in atentia specialistilor cele mai noi idei de comunicare vizuala si tehnologii de tipar digital pe orice suport.

DIGITAL SIGNAGE Show. Aflata la editia a doua, expozitia dedicata display-urilor digitale si tehnologiilor interactive creeaza noi experiente vizitatorilor, explorand fiecare aspect al afisarii digitale.

CORPORATE GIFTS Show. “Feel the Difference” la singura expozitie din Romania dedicata industriei obiectelor promotionale, cea mai importanta platforma de business pentru publicitate.

Fiecare dintre cele trei targuri prezinta inovatii de ultima ora si lansari de produs, pe care le poti vedea doar o data la doi ani intr-un singur loc.

Mai multe detalii, aici.

Testimoniale

Ce spun expozantii despre targurile organizate de EUROEXPO Fairs

Citeste mai departe

Galerie Foto

Vezi imagini de la evenimentele EUROEXPO FAIRS

Vezi galeria