Este cel mai nou concept expozitional pentru industria de print, adus de EUROEXPO Fairs, organizatorul fostului PRINT&SIGN. Pentru prima data in Romania, All2Print Show va reuni in 2023 toate tipurile de tehnologii de tipar digital, inclusiv tipar pe ambalaje si etichete, tipar comercial, editorial si industrial. Expozitia raspunde astfel nevoilor si tendintelor din piata de print, care a inglobat renumitul PRINT&SIGN si-l va duce la nivelul urmator.

DIGITAL PRINTING: software, large format, comercial, textile, industrial, foto, printare 3D, finisare, materiale, consumabile, accesorii.

PACKAGING & LABELING: software, tipar offset, tipar flexo, tipar rotografic, finisare si legatorie, materiale, consumabile, accesorii.

SIGNAGE: ateliere de productie publicitara, tipografii, gravura, serigrafie, tampografie, digital sign, materiale, consumabile, accesorii.

TEXTILE TECHNOLOGY: software, masini de brodat, cusut si tricotat, echipamente de calcat, pasmanterie, mercerie, servicii pentru industria textila.

PUBLICATII DE SPECIALITATE

ASOCIATII DE PROFIL

Specialisti cu functii de decizie din industria tipografica, ateliere de productie publicitara, ateliere broderie, serigrafie si gravura, fabrici de ambalaje si etichete, fabrici de textile, fabrici de mobila, decoratiuni, ateliere de manufactura, legatorii, designeri de etichete si ambalaje, agentii de publicitate, copy-shop-uri, foto shop-uri, specialisti in marketing, furnizori de articole promotionale, designeri de interior (decorari vitrine, pardoseli, sablari geamuri, semnalistica la raft), studiouri design industrial si vestimentar, specialisti retail & FMCG, specialisti IT, comunicatii, banking, farma, cosmetice, organizatori de evenimente, muzee, teatre, centre de evenimente, dezvoltatori software.

All2Print
4 – 7 OCTOMBRIE 2023
Centrul Expozitional ROMEXPO, BUCURESTI - Pavilion B1
Vezi site
Contacteaza-ne

Frecventa: anual
Organizator: Euroexpo Fairs
Industrie: Print