AVERTISMENT privind practici comerciale inselatoare din partea International Fairs Directory!

Mai multe companii care detin site-uri cu cataloage online de targuri si expozitii, printre care si International Fairs Directory, vizeaza expozantii in perioada premergatoare targurilor comerciale, solicitandu-le acestora completarea unor formulare pentru confirmarea sau actualizarea datelor, cu scopul publicarii lor gratuite in catalog. Invalidarea acestor date ar conduce, ulterior, la stergerea lor automata din baza de date, situatie in care expozantii nu ar mai putea fi contactati.
Modul de abordare este trimiterea unui fomular de comanda (pe email sau chiar prin posta), formular care pare ca vine din partea targurilor la care firmele participa de obicei. Cateodata, mailul este precedat de un apel telefonic prin care se solicita verificarea datelor, in vederea listarii in catalogul online.

EUROEXPO Fairs, organizatorul oficial al targurilor si expozitiilor comerciale PACK SHOW, METAL SHOW & TIB, PRINT&SIGN, EXPO SHOP, BABY BOOM SHOW, TEXTILE TECHNOLOGY SHOW, CLEANING SHOW, EXPO PLAST, DIGITAL SIGNAGE SHOW, CORPORATE GIFTS SHOW, precizeaza ca nu are nicio legatura cu aceste practici comerciale inselatoare si avertizeaza expozantii asupra activitatilor ilicite ale acestor siteuri. De altfel, EUROEXPO Fairs consiliaza de ceva timp expozantii care ne contacteaza frecvent cu astfel de situatii.

Va rugam sa-i avertizati de aceasta inselatorie pe toti cei din compania dumneavoastra care preiau mailurile (inclusiv cele trimise pe adresa “info@”) sau posta, sa nu completeze si sa nu returneze niciun formular venit din partea International Fairs Directory.

Verificati totul inainte de a semna un formular, pentru ca mii de oameni si companii au fost inselati de catre detinatorii acestor cataloage online: International Fairs Directory, Expo-Guide, Fairguide! Semnarea formularului conduce la incheierea unui contract de promovare (costuri in jur de 3000 de euro) cu site-urile respective, promovare care nu are nicio legatura cu expozitiile EUROEXPO Fairs. Asigurati-va ca validati doar formulare legitime, primite de la organizatorii legali ai targurilor si expozitiilor la care participati in calitate de expozant.

Cu respect,

Echipa EUROEXPO Fairs