METAL SHOW

/METAL SHOW

Metal Show este evenimentul Nr. 1 din Romania dedicat industriei de prelucrare a metalelor. Dezvoltarea lui constanta s-a datorat, in principal, prestigiului firmelor participante, fiind prezenti majoritatea liderilor  mondali si audientei de calitate, reprezentata de factori de decizie in procesul de achizitie, dar si de specialisti din industrie. Metal Show ofera oportunitati unice de a incheia contracte importante cu potentiali parteneri interni sau externi.

Masini pentru prelucrari prin aschiere, masini pentru prelucarea tablelor,  debitare cu laser, plasma si jet de apa, scule de precizie si dispozitive de prindere, solutii CAD-CAM, instrumente si masini de masura si control, sudura, robotica, actionari si automatizari, tratamentul suprafetelor, materii prime si semifabricate, piese, componente si accesorii, prelucrari mecanice, servicii, consultanta, solutii Smart Factory si Industrie 4.0.

Top-management si specialisti din industria constructiilor de masini, industria auto, prelucrari metalice, industria aeronautica, industria navala, electronica si electrotehnica.

17 – 20 APRILIE 2018
Centrul Expozitional ROMEXPO, BUCURESTI
Vezi site
Contacteaza-ne

Frecventa: anual
Organizator: Euroexpo Fairs
Industrie: Industria metalurgica

2018-08-14T12:54:43+00:00