PACK SHOW este cel mai important loc de intalnire pentru industria ambalajelor din sud-estul Europei, unde liderii de piata si multe companii specializate din industria ambalajelor isi prezinta inovatiile. Evenimentul aduce sub acelasi acoperis intregul lant de distributie a produselor de ambalare: furnizori de echipamente si materiale pentru productia de ambalaje, solutii de ambalare, etichetare si codare, manipulare si depozitare pentru toate industriile.

Alimente si bauturi (produse de panificatie, patiserie, cofetarie, apa, vin, bere, bauturi alcoolice, produse lactate, fructe, legume, cereale, seminte, carne, peste, semipreparate, produse congelate si proaspete), farmaceutice si cosmetice, non-food (electronice, electrocasnice, decoratiuni interioare, IT, telecomunicatii, imbracaminte, incaltaminte, jucarii si produse industriale).

Specialisti din domeniul ambalajelor din plastic si hartie, etichetare si marcare, retail & FMCG, industria alimentara si bauturi, industria farma, automotive, tipografii.


Centrul Expozitional ROMEXPO, BUCURESTI
Vezi site
Contacteaza-ne

Frecventa: anual
Organizator: Romexpo, Euroexpo Fairs
Industrie: industria de ambalaje (packaging)