Viziunea noastra

Oferim clientilor nostri o platforma de business pentru a-si dezvolta afacerile, punandu-le la dispozitie contacte de calitate, oportunitati de afaceri si acces la informatii despre tendintele industriei. Contribuim la transformarea si dezvoltarea industriilor in care organizam expozitii prin dezbaterea celor mai importante teme de interes din fiecare industrie, punand la aceeasi masa specialisti internationali renumiti, oficialitati si principalii jucatori din industria romaneasca.

Valorile noastre

La Euroexpo Fairs punem accent pe un set de valori bine conturat:

■ Orientarea catre nevoile clientilor
Tot ceea ce construim la Euroexpo Fairs (de la concept la promovare) este calculat in functie de nevoile clientilor nostri, pentru care ne straduim sa le depasim asteptarile.

■ Pasiunea pentru inovatie
Inovatia inseamna evolutie, si pentru ca ne dorim sa dezvoltam un mediu de afaceri receptiv la tendinte si pasionat de inovatii, punem mare accent pe aceasta componenta.

■ Dincolo de granite
Incepand cu 2017, am extins granitele pentru targurile de business si le-am transformat din targuri nationale  in targuri regionale pentru Europa de Sud–Est, dezvoltand parteneriate avantajoase pentru expozanti.

Despre noi

Suntem o companie solida, cu peste 15 ani de activitate in crearea si organizarea de targuri

Citeste mai departe

Portofoliul nostru

Euroexpo Fairs organizeaza targuri si expozitii internationale B2B pentru industria de print

Citeste mai departe

Parteneri

Organizarea evenimentelor de succes inseamna munca de echipa, sustinuta si de parteneriate de afaceri cat mai variate.

Citeste mai departe