Profesionisti in organizare de targuri, expozitii si evenimente speciale

Suntem organizatorul celor mai mari targuri si expozitii de business din Romania si punem accent pe dorintele si nevoile clientilor nostri. Concepem evenimente tailor-made de inalta clasa pentru orice nisa.

Creativi prin definitie, suntem atrasi de inovatie si tehnologie, astfel incat cautam solutii si mizam intotdeauna pe parteneriate win-win.

Oferim partenerilor nostri cele mai eficiente campanii de promovare si atragem la targurile si expozitiile organizate de noi un public foarte bine targetat.

In cei peste 15 ani de activitate am organizat Print Show, Advertising Show, Kidex, Luxury Show, Gift’s Show, Flexo Show, PRINT&SIGN, Demo Metal, Bife-Sim, Expo Plast, Metal Show, Mobila Expo, Wellness Show, Cleaning Show, Baby Boom Show, Pack Expo, Digital Signage, precum si o serie de evenimente conexe: PrintTex, Romanian Packaging Awards, King of Wraps si YOUNG Chef.

In 2018 am lansat doua noi expozitii B2B:  Textile Technology Show, expozitie dedicata industriei textile din regiunea sud-est europeana (o noutate absoluta, in conditiile in care un targ specializat pentru industria de textile nu a mai fost organizat in Romania de mai bine de 10 ani) si Expo Shop – prima expozitie de retail din Romania.

Avem solutia potrivita pentru fiecare client.

Expozitiile noastre ofera mixul complet pentru fiecare piata, acoperind deopotriva cererea si oferta, fara sa excludem componenta educativa – pe care o abordam prin intermediul inovatiilor si trendurilor la care ne raportam in permanenta, dar si al evenimentelor conexe.

Cu noi, orice eveniment inseamna evolutie!

Viziune si valori

Ne dorim sa satisfacem nevoile clientilor nostri de a-si dezvolta afacerile oferindu-le contacte

Citeste mai departe

Portofoliul nostru

Euroexpo Fairs organizeaza targuri si expozitii internationale B2B pentru industria de print

Citeste mai departe

Locatie

Adresa: Bulevardul Expozitiei nr. 7, sector 1, Bucuresti, cod 012101

Citeste mai departe