Digital Signage Show este prima expozitie din sud-estul Europei dedicata display-urilor digitale si tehnologiilor interactive. Desfasurata in paralel cu PRINT&SIGN, expozitia beneficiaza de prezenta liderilor internationali din domeniu, dar si de producatori si distribuitori de pe piata locala. Digital Signage este o adevarata arena a display-urilor digitale si tehnologiilor interactive, cu sisteme de afisaj digital, aplicatii, touchscreen-uri, display-uri large format, display-uri interactive, ecrane LED, sisteme de prindere si expunere, precum si o multime de gadgeturi conexe.

Agentii de marketing si publicitate, spatii de conferinte si discutii, cinematografe digitale, semnalistica digitala, display-uri interactive, display-uri large format, ecrane LED, sisteme de iluminat si controlul luminii, sisteme medicale, multimedia, educatie, home cinema, procesare imagine, sisteme pentru prezentari, sisteme de proiectie, ecrane de proiectie, sisteme de prindere si expunere, managementul spectacolelor de divertisment, ecrane tactile si display-uri, display-uri video, videoproiectoare.

Specialisti vizitatori si factori decizionali din retail, hoteluri, restaurante si cluburi, banci si institutii financiare, spatii de relaxare, cinematografe, teatre, sali de spectacol, televiziuni, spatii de conferinte si evenimente, sanatate, educatie, guvern si administratie, arene sportive, publicitate outdoor, retele digitale DOOH, transporturi si sisteme integrate.


Centrul Expozitional ROMEXPO, BUCURESTI
Vezi site
Contacteaza-ne

Frecventa: la fiecare 2 ani
Organizator: Euroexpo Fairs
Industrie: afisaj digital